top of page

Over ons

Sinds 2008 is Axiflex een toonaangevende organisatie op het gebied van detachering, werving en selectie. Als gespecialiseerde dienstverlener richten wij ons op het leveren van hoogwaardige legal, IT en marketing & communicatie professionals voor zowel de publieke en private sector.

Wij begrijpen de behoeften en uitdagingen van onze klanten en werken nauw samen om de juiste kandidaten te vinden. Niet alleen de juiste vaardigheden en ervaring zijn van belang, maar ook de juiste motivatie en mentaliteit dragen bij aan de cultuur en missie van onze opdrachtgevers.

lachende medewerker

Onze missie

Mensen verbinden aan een bevredigende baan of opdracht, terwijl wij klanten voorzien van getalenteerde medewerkers, is onze missie. We bouwen aan langdurige relaties op basis van vertrouwen, respect en wederzijds voordeel. Onze persoonlijke aanpak en proactieve instelling maken ons wie we zijn.

Onze visie

Wij streven ernaar een belangrijke rol te blijven spelen op het gebied van de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, ook wanneer hier scholing aan te pas komt. Op deze manier dragen wij niet alleen bij aan een betere toekomst voor hen, maar ook voor de maatschappij in bredere zin.

lachende directeur
bottom of page